top of page

Een immersieve televisiereeks? Punchdruk en Sky slaan de handen in elkaar!

Punchdrunk, het Britse theatercollectief dat bekend is voor zijn immersieve theaterbelevingen, gaat samenwerken met Sky aan de nieuwe en immersieve televisiereeks "The Third Day". De televisiereeks vertelt drie op zichzelf staande, maar onderling verbonden verhalen .

Het eerste deel, "Summer", met Jude law in de hoofdrol volgt het verhaal van Sam, een man die wordt aangetrokken door een mysterieus eiland voor de Britse kust waar hij een groep eilandbewoners tegenkomt die hun tradities koste wat het kost willen behouden.


Na "Summer" krijgen de kijkers de kans om deel uit te maken van de wereld van The Third Day tijdens een groots, meeslepend theaterevenement. De plaatsen hiervoor zullen beperkt zijn, maar kijkers zullen ook online kunnen meevolgen.


Het laatste deel, "Winter" met Naomi Harris in de hoofdrol, volgt Helen, een wilskrachtige buitenstaander die naar het eiland komt op zoek naar antwoorden, maar wiens komst een strijd om het lot van het eiland veroorzaakt.


Elk verhaal kan afzonderling worden beleefd, waarbij "Summer" en "Winter" als een complete serie kunnen worden gezien. De drie delen samen beschrijven echter een groter verhaal, wat gepaard gaat met een unieke ervaring.


Meer info via onderstaande links:


https://www.theguardian.com/tv-and-radio/2020/feb/12/punchdrunk-and-sky-announce-worlds-first-immersive-tv-drama?fbclid=IwAR0S8XQ5YU5NMI1u88Qq8KO7FYMdj7-PaaCp7otP1ALpE7KfcXByApojOyE


https://www.punchdrunk.com/project/the-third-day/

5 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page