top of page

Projectoproep CrossBoarder Living Labs

Virtual, Augmented en Mixed Reality winnen aan terrein binnen de cutlurele en creatieve industrieën. Deze media bieden nieuwe mogelijkheden om verhalen te vertellen en content te virtualiseren. Ze zetten ook aan tot nadenken over de rol van de auteur en de kijker, de manier waarop content door het publiek beleefd wordt en nieuwe mogelijkheden voor cultuur, pedagogie en kunst.


Heb jij een innovatief idee dat binnen deze context past? Dan is onderstaande oproep jou op het lijf geschreven!

Projectoproep CrossBoarder Living Labs


In het kader van het grensoverschrijdende Interreg-project C2L3Play – Cross Border Living Labs wordt een projectoproep gelanceerd voor designers, kunstenaars, ondernemers, kleine en middelgrote ondernemingen en particulieren met de ambitie om artistieke, technologische en economische projecten in de sector van de Culturele en Creatieve Industrieën te ontwikkelen.


Binnen deze algemene context, vragen we de initiatiefnemers (designers, kunstenaars, ondernemers, starters, kleine en middelgrote ondernemingen) binnen de sector van de Culturele en Creatieve Industrieën om innovatieve en inclusieve projecten (diensten of producten) voor te stellen gericht op de 3 grote vragen/thema’s van Virtual Reality of consoorten (Augmented Reality, Mixed Reality, Extended Reality,…) waarnaar hier verwezen wordt met de verzamelnaam Extended Reality (XR):


  1. Extended Reality gericht op de toekomstige uitdagingen binnen ICC : Met de pandemie

  2. Populariteitsboost van e-gaming en Extended Reality

  3. Extended Reality, een nieuwe vorm van storytelling, nieuwe media of transmedia

Voor meer informatie en de registratie van uw project, kunt u terecht op onderstaande website:


https://crossborderlivinglabs.eu/open-call/


Heeft u concrete vragen? Dan kunt u contact opnemen met dhr. Bram Lattré van Leiedal via onderstaand e-mailadres:


Bram.lattre@leiedal.be


24 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page